A Mihalovce ellen lépett pályára felkészülési mérkőzésen a Szpari U14-es gárdája. A Nyíregyháza szerzett vezetést, egy labdaszerzést követően Cseh Norbert a jobb szélről egyből centerezni akart, de a visszafutó védőről saját kapujába pattant a labda. Cseh Norbert növelte az előnyt, majd Oláh Benjamin volt eredményes. Ugyan szépített a Mihalovce, de Varga Balázs megszerezte a negyedik gólt, majd ő lőtte az ötödiket is. A Szpari végül 5-3-ra győzött. 

Nyíregyháza Spartacus U14- Mihalovce U14 5-3 (4-1)

Nyíregyháza Spartacus: Szondi Levente (Szolár Dávid), Chrien Balázs (Szabó Levente), Szegedi Máté, Lestál Szilárd, Forgó Tamás (Horváth Tamás), Kovalecz Soma (Juhász Zsolt), Fekete Vince (Simon József), Garda Dominik, Cseh Norbert (Karácsony József), Oláh Benjámin (Konzili Máté), Varga Balázs

Edző: Csernyijenkó Ruszlán, Vojtovics Sándor

Csernyijenkó Ruszlán vezetőedző: - Jó iramú küzdelmes mérkőzés játszottunk. Az első félidőben a mi akaratunk érvényesült, nyomás alatt tartottunk az ellenfelet, sok helyzetet alakítottunk ki és négy gólt sikerült szerezni. A második félidő kiegyenlített játékot hozott, mindkét csapatnak voltak lehetőségei..

Vissza