Döbbenet. Nincs rá jobb szó. Lázár Bence csütörtökön hajnalban elhunyt. Nehéz felfogni, az ember nem akarja tudomásul venni. 

Nagy tervekkel érkezett néhány éve Nyíregyházára Újpestről. Az edzések során aztán folyamatosan fájdalmat érzett, ezért 22 esztendősen úgy döntött, befejezi a labdarúgást. Egy évvel később aztán kiderült, hogy leukémiával küzd. Kezelések, műtétek után úgy tűnt, legyőzte a betegséget. Tegnap jelezte a család, hogy vérkészítményre van szükség, csütörtökön hajnalban pedig itt hagyott bennünket. Mindössze 26 éves volt.  

A család közleménye:

„Mélyen megrendülve tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Lázár Bence 2018. február 22-én hajnalban az angyalokhoz költözött és mától egy csillaggal több ragyog az égen. Bence is úgy akarná, hogy a neki szánt véradások más betegtársain segítsenek, ezért kérjük akik tervezték holnap menjenek el vért adni. Hisszük és tudjuk, hogy Bence már az égi csapatban focizik, hiszen ez volt az élete.”

A család fájdalmában osztozunk, a Nyíregyháza Spartacus nevében őszinte részvétünket fejezzük ki. Lázár Bence emlékét örökké megőrizzük! 

Vissza