A Zalaegerszeget fogadta a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U17-es együttese. A Szpari remekül kezdett, a 9. percben Tangel László szerzett labdát középen a kaputól 30 méterre, kilépet a védők között és a kapu jobb oldalába lőtt. 1-0. Az első félidő nem hozott több találatot, irányította a meccset a Spartacus. A második félidő közepén Barta Gábor tizenegyest harcolt ki a javunkra, Tangel László büntetőjét azonban az ellenfél kapusa kivédte. Az utolsó percben aztán a zalaiak egyenlítettek, így döntetlen lett a vége. 

Nyíregyháza Spartacus-BJLA U17 - ZTE 1-1 (1-0)

Nyíregyháza Spartacus: Levrints – Gönczör, Herczku, Szabó M., Mészáros (Kelecsényi 77’’) – Gyüre, Szabó B., Jócsák (Majdanics 69’) – Torkos (Barta 28’), Tóth, Tangel

Edző: Szatke Zoltán, Kiss Miklós

Gólszerző: Tangel László

Szatke Zoltán vezetőedző: - Egy szervezet, lelkes csapat ellen játszottunk, és hamar sikerült megszerezni a megnyugtató előnyt. A játékunk sem volt rossz és a második félidőben sikerült rátenni még egy lapáttal, az volt a kérdés mikor rúgjuk a következő gólt. Sok helyzetünk volt  és büntetőhöz jutottunk, de nem sikerült értékesíteni. Lezárhattuk volna a mérkőzést, de ahogy ilyenkor lenni szokott, az utolsó pillanatban betalált az ellenfél.

Vissza