A 2013/2014-es idényben találkozott egymással először bajnoki mérkőzésen a Nyíregyháza Spartacus és a Gyirmót FC Győr. Idegenben 1-1, hazai pályán 2-2 lett a végeredmény, azaz mindkét alkalommal döntetlen lett a vége. Vasárnap harmadszor találkoznak a felek. 

- A bajnokság harmadik fordulójában még nem beszélhetünk igazi rangadóról, hiszen ekkor még csak formálódik a mezőny. Viszont azt sem érdemes elhallgatni, hogy van tétje a Nyíregyháza elleni bajnoki mérkőzésünknek. Az első két bajnoki találkozóját megnyerte a nyírségi gárda és így hat ponttal érkezik hozzánk. Nekünk viszont hiányzik két pont az első fordulóból, tehát nagyon oda kell figyelnünk arra, hogy folyamatosan ott legyünk, lépést tartsunk az élmezőnnyel. Ezért kell most lefékeznünk a nyíregyházi csapatot és így kedvező helyzetből várni a következő fordulókat - nyilatkozta csapata honlapján a mérkőzéssel kapcsolatban Molnár László a Gyirmót FC Győr vezetőedzője. 

A gyirmótiaknál két ismerős játszik, Máté János és Paku Roland is 2014-ben a Szpariban szerepelt. 

A szurkolók számára fontos információ, hogy a Gyirmót FC a helyszíni jegyvásárláshoz nem teszi kötelezővé szurkolói kártya használatát!
A szurkolók az interneten – meccsjegy.mlsz.hu – és a Ticket Express jegyirodáiban is megvásárolhatják a jegyeiket. Az internetes vásárláskor a jegyért bankkártyával kell fizetni. Kérik a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyet és a kinyomtatott lapot vigyék magukkal a mérkőzésre. Az internetes és jegyirodás jegyvásárláshoz kötelező a szurkolói kártya!

Jegyárak: 
Felnőtt: 1000 Ft
Diák, nyugdíjas 500 Ft
Gyermek 6 éves korig: 5 Ft

Vendég szektor: 1000 Ft 

Kérik a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (szurkolói kártya, személyi igazolvány, útlevél, stb.). 
A kiskorú nézők, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, vigyék magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében.

Vissza