2013. októberét írtuk, amikor a Nyíregyháza Spartacus Sopronba látogatott. Lucsánszky Tamás együttese nagy csatát vívott, és végül Sándor István góljával sikerült nyerni. Abból az együttesből Szokol Zsolt és Rubus Tamás ma is a Szpariban futballoznak. Az utolsó Sopron elleni siker pár hónapja, tavaly szeptemberben volt, a Városi Stadionban 2-0-ra nyertek a mieink. Vasárnap a hűség városában találkoznak a felek. 

– Most jönnek azok a mérkőzések, amelyeket a papírforma alapján meg kellene nyerni. Elsőként Sopronban, ami nehéz lesz, egyrészt a hosszú utazás, másrészt a rövid idő miatt, mivel csütörtökön még játszottunk - mondta Lucsánszky Tamás vezetőedző. 

A Szpari már szombaton elutazott, és Győrben tréningezett. 

- Nekünk majdnem mindegy, kivel mérkőzünk az aktuális fordulóban, hiszen győzelmi kényszer alatt játszunk. Úgy vélem, nincsenek kiemelkedő, verhetetlen csapatok a másodosztályú mezőnyben, apró momentumok fognak dönteni a Nyíregyháza ellen is. Jó lenne egy olyan mérkőzés, ahol végre nem nekünk kell futni az eredmény után. Bármilyen nehéznek tűnik is a helyzetünk, hinnünk kell magunkban és a győzelemben - nyilatkozta csapata honlapján Bekő Balázs, a Sopron trénere. 

A vasárnapi mérkőzést Horváth Tibor vezeti, Szabó Péter és Pápai Zoltán lesz a két asszisztens. 

Vissza