A héten második mérkőzését játszotta a Szpari U17-es együttese. Ezúttal az ETO FC Győr volt a mieink ellenfele, és az első félidő helyzeteket igen, gólt azonban nem hozott. Fordulás után viszont azonnal vezetést szerzett a Szpari, Heidrich Marcos indult meg, és a kapuba lőtt, 1-0. 

Úgy tűnt a gól után kézben tartja a találkozót a Nyíregyháza, de a 63. percben egy szabálytalanság után büntetőt kapott a Győr, melyet értékesített is, 1-1.

Sőt, 10 perccel később újabb gólt szereztek, ezzel átvették a vezetést. Az utolsó percben meg volt az egyenlítés lehetősége, egy jól beadott labdára 4 játékosunk érkezett ugyanarra a területre, így egymástól zavartatva senki nem ért hozzá, majd a kapus így is nagy bravúrral a léc fölé tudta ütni. Nagy helyzet volt, de végül az ETO megnyerte a találkozót. 

Nyíregyháza Spartacus U17 - ETO FC Győr U17  1-2 (0-0)

Nyíregyháza: Reszler, Enyedi, Nagy G., Oláh, Sógor(Bagoly), Tóth (Blahuth), Heidrich, Smied, Forgó, Kiss (Garda), Szegedi

Lengyel Roland vezetőedző: - Az eredmény reális, a mai napon kevesebbet mutattunk játékban, inkább a küzdelem dominált, de jó volt látni, hogy végig kisegítették egymást a nehezebb szituációkban a játékosok. Gratulálok a győri csapatnak!

Vissza