A mérkőzés elején a vendégek játszottak némi fölényben, és a 13. percben egy oldalról elvégzett szabadrúgás után megszerezték a vezetést. Ezután többnyire mezőnyjáték folyt a pályán, kapura kevésbé voltak veszélyesek a csapatok. A második félidő elején egy büntetőből növelte előnyét a vendégcsapat, majd a 67. percben egy kapu előtti rossz hazai átadásból sikerült újabb gólt szerezniük, ezzel végleg eldöntve a mérkőzést.

   

Nyíregyháza Spartacus-BJLA U15 - Puskás Akadmia 0-3 (0-1)

Nyíregyháza Spartacus: Tóth D. – Korodi (Kardos), Gincsai, Enyedi, Smied –Szabó, Nagy (Tácej), Major (Sógor)– Ferencz (Blahuth), Panyi (Bagoly), Balogh (Heidrich).

Edző: Balogh Zoltán, Nemes Sándor

Balogh Zoltán vezetőedző: - Hitetlenül gyámoltalanul játszottunk. Sokkal több volt ebben a mérkőzésben, mint amit sikerült elérnünk. Teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a jelenleg első helyen álló Puskás Akadémiának, a vendég gárda nem tudott helyzetet kialakítani a kapunk előtt, és mégis szerzett három gólt. Mindössze 2-3 lehetőségünk volt nekünk is, amely kevés volt ahhoz, hogy gólt szerezzünk, a támadójátékunk továbbra is gyengélkedik, amelyen sürgősen javítanunk kell. A látottak alapján nem volt ilyen különbség a két csapat között, mint amit az eredmény mutat.    

Vissza