A harmadik fordulót rendezték az U14-es I. osztályú bajnokságban. A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia a Honvédot fogadta, és az első félidő nem hozott gólt. Fordulás után viszont vezetést szereztek a kispestiek, majd a 72. percben bebiztosították győzelmüket, így elvitték a három pontot Nyíregyházáról. 

Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U14 - Honvéd MFA 0-2 (0-0) 

Nyíregyháza Spartacus: Szondi Levente -  Chrien Balázs, Forgó Tamás (Szabó Bence), Kovalecz Soma, Oláh Benjámin, Ónadi Péter, Czimer Ádám(Szopkó Vince), Varga Balázs, Fekete Vince (Bodnár Milán), Konzili Máté (Szabó Levente), Karácsony József (Cseh Norbert) 

Edző: Csernyijenkó Ruszlán, Vojtovics Sándor

Csernyijenkó Ruszlán: A kispesti csapat agresszívan és nagyon szervezetten játszott. Ellenfelünk az első félidőben védekezésre kényszerített bennünket ami sok energiát emésztett fel, az előre játékban hiányzott a sebesség és a pontosság. A második félidőben ellenfelünk növelte a tempót és az 50. percben megszerezte a vezetést. Minden megtettünk, próbáltunk kontrákból veszélyeztetni, de a Honvéd védelem nagyon stabil volt. Összességében a vendégek megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.   

Vissza