Túl hosszú könyvet nem lehetne írni az eddigi Szentlőrinc-Nyíregyháza Spartacus bajnokikról. Vasárnap találkozik először a két csapat Kaposváron az NB-II-ben. A mieink múlt szombaton meccs nélkül maradtak, mivel a Lőrinci elleni Magyar Kupa találkozó hazai pozitív koronavírus-teszt miatt elmaradt. A Szentlőrinc viszont pályára léphetett a BKV Előre ellen, és 2-1-re győztek, így továbbjutottak a baranyaiak. Forgács Dávid személyében egy korábbi Szpari játékos is erősíti a vasárnapi ellenfelet, mely a 17. helyen áll a tabellán. Az eddigi kilenc meccsükből kettőt nyertek meg, a Gyirmótot és a Kaposvárt győzték le. A legutóbbi fordulóban Dorogon játszottak döntetlent, és korábban a Szegeddel osztoztak a pontokon, így 8 pontjuk van. Nyáron több helyen változott az újonc együttes kerete. 


Érkezők: Dulló Martin (Vác), Forgács Dávid (Paks – kölcsönbe), Frőhlich Roland (Bicske), Kapronczai Gergely (MTK Budapest – kölcsönbe), Kovács Dávid (Tiszakécske), Lehoczky Roland (MTK Budapest – kölcsönbe), Molnár Róbert (Soroksár), Nagy Barnabás (MTK Budapest – kölcsönbe), Sinkovits Dávid (szerb-magyar, Topolya – kölcsönbe), Sili Luka (III. Kerületi TVE – kölcsönbe), Slakta Balázs (Kaposvár), Törőcsik Péter (MTK – kölcsönbe)
Távozók: Horváth Ferenc (Nagyatád), Fekete Marcell (Szekszárd), Juhász László (Kozármisleny), Kovácsevics László (Ócsárd), Németh Kristóf Dániel (Szekszárd), Novak Popadic (szerb-magyar, FK Crvena Zvezda Novi Sad – Szerbia) 

A vasárnapi Szentlőrinc - Nyíregyháza Spartacus mérkőzés 16 órakor kezdődik. 

Vissza