Aki kicsit késett, lemaradt az első gólról a Székely-Nyíregyháza Spartacus II. megyei III. oszátlyú találkozón.

Batta Gergő már a második percben eredményes volt, Szabó Bálint pedig a 14. percben megduplázta az előnyt. Tangel László sem akart lemaradni, és 10 perc alatt klasszikus mesterhármast ért el! A 30. percben Torkos Máté is megkezdte a gólgyártást, és a szünetig neki is összejött a mesterhármas, sőt a hajrában negyedszer is bevette a Székely kapuját. Tangel is már négynél tartott az első félidőben, Batta duplázott, és Hunyadi Bence is feliratkozott a gólszerzők közé, így 12-0-ra vezetett a Szpari II. 

Fordulás után sem változott sokat a helyzet, Tangel-Torkos-Tangel sorrendben jöttek a gólok, és Batta sem maradt sokkal el tőlük, meglőtte a harmadik, majd negyedik gólját is. Szabó Bálint következett, a 75. percben pedig Gönczör Róbert célzott pontosan. A 20. gólt egy perccel később Tangel László szerezte, aztán Szabó Bálintnak is összejött a mesterhármas. Az utolsó tíz percben Tangel hetedszer is betalált, majd Tagai András és Szabó Márk volt eredményes, így 24-0-ra nyert a Nyíregyháza. 

Székely - Nyíregyháza Spartacus II 0-24 (0-12)

Nyíregyháza Spartacus II: Poór(Lőrincz 51.), Szabó M., Szűcs(Gönczör 69.), Makó, Tagai, Szabó B., Torkos, Hunyadi(Ferencz 46.), Tudja(Dankó 27.), Batta, Tangel

gólszerző: Tangel (7), Torkos(6), Batta(4), Szabó B.(3), Hunyadi, Szabó M., Tagai, Gönczör

Gyurovics Zsolt edző: - Elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával, a mutatott játékával. Minden elismerésem a hazai csapaté, hogy a nagy különbség ellenére is próbáltak focizni. Gratulálunk a játékosainknak.További sok sikert kívánunk a Székelynek.

Vissza