Újabb edzőmérkőzésen lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus. Ezúttal a román Recea volt a vendég, mely egy törökországi edzőtáborból tért haza, és a román III. osztály listavezetője. Számukra egy hét múlva kezdődik a bajnokság. A Szparinál az első félidőben sok fiatal játszott.

Az első negyedóra kiegyenlített volt, majd egy eladott labda után a Recea szerzett vezetést. A 20. percben előbb Hornyák fejesét fogta a kapus, majd a 28. percben Kovács lövésénél hárított. A 43. percben egy beadás után Pejovic lövése ment alig mellé.

Fordulás után Rezes tört be a 16-oson belülre ahol buktatták, de ekkor még nem kapott büntetőt a Szpari, négy perccel később viszont egy hasonló szabálytalanság miatt már igen. Gyurján Bence értékesítette a 11-est, 1-1. Az 59. percben nagy helyzet maradt ki, Gyurján beadása után Rokszin lőhetett középen, de hatalmas bravúrral védett a kapus. A 63. percben Rezes vezethette egyedül a hálóőrre a labdát, de ezt a párharcot is a kapus nyerte. A végére még jutott egy újabb Rezes lövés, de az eredmény nem változott, így maradt az 1-1. 

Nyíregyháza Spartacus - Recea 1-1 (0-1) 

Nyíregyháza 1. félidő: Fadgyas - Tóth Á., Végső, Pejovic, Farkas, Starosta, Kulcsár, Kovács N., Motkó, Hornyák, Tangel 

Nyíregyháza 2. félidő: Fadgyas -  Nagy J., Rubus, Pejovic, Forró (Magyar 75.), Gyurján, Gulyás, Polényi, Rokszin, Kártik, Rezes

Zoran Spisljak vezetőedző: - A Zalaegerszeg elleni mérkőzésen védekezésben követtünk el hibákat, a mai edzőmeccsen ezért a fő feladat a védekezés gyakorlása, illetve a labdaszerzés volt. Elől voltak nagy helyzeteink, ezeket most nem sikerült gólra váltani. 

Vissza