Békéscsabára utazott az U14-es csapat, és két gyors gólnak köszönhetően megnyerte a találkozót. Az első gólunkat szögletből szerezték a mieink, Varga Balázs harciasságának köszönhetően a védők gyűrűjében kezelte le a labdát és lőtte azt a hálóba a 21. percben. Egy perccel később újra Varga Balázs volt eredményes, egy bedobás után került hozzá a labda még a 16-oson kívül. Gyönyörűen fordult le védőjéről és ismét betalált. A folytatásban nem született több gól, idegenben nyert a Szpari. 

Békéscsaba U14 - Nyíregyháza Spartacus-BJLA 0-2 (0-2) 

Nyíregyháza Spartacus: Szondi Levente, Chrien Balázs, Forgó Tamás, Kovalecz Soma, Horváth Tamás, Oláh Benjámin,(Konzili Máté Tibor), Czimer-Nyitrai Ádám Bálint, (Karácsony József),Fekete Vince, Garda Dominik (Szabó Bence), Spisák Bence (Cseh Norbert), Varga Balázs

Gólszerző: Varga Balázs 21p, 22p

Csernyijenkó Ruszlán vezetőedző: - Küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl, egy masszív, jó erőkből álló Békéscsaba otthonából tudtuk elhozni a három pontot. Csapatunk szervezett és alázatos volt a végéig, több lehetőségünk is volt a mérkőzésen, kettőből gólt is szereztünk.  Az eredmény a folytatásban már nem változott, bár mind a két oldalon volt még egy-egy lehetőség. A játék képe alapján megérdemelt győzelmet arattunk.

Vissza