A Szeged-Grosics Akadémiát fogadta a bajnokságban a Nyíregyháza Spartacus U19-es együttese, és a 3. percben egy baloldali támadás során szöglethez jutott a hazai csapat. A sarokrúgást Bakó Tamás végezte el, melyből a vendég védelem röviden szabadított fel, így a labda újra Bakó Tamás elé került. Egy átvétel után élesen újra belőtt labdájára Szokolai Márk remek ütemben emelkedett és védhetetlen gólt fejelt, 1-0. A következő percekben több helyzetet is kialakított a Szpari, de vagy a védők, egyszer pedig a kapufa mentett. Egy küzdelmes mérkőzésen végül megérdemelten nyert a Nyíregyháza. 

Nyíregyháza Spartacus BJLA U19 – Szeged - Grosics Labdarúgó Akadémia FC U19 1-0 (1-0)

 

Nyíregyháza Spartacus: Poór László – Magyar Gábor, Végső Előd (Dudics István a szünetben), Ferencz Róbert, Bálint Ákos, – Tóth Ádám (Motkó Benjamin a szünetben), Csáki Bertalan, Bakó Tamás, Boda Balázs (Németh Csaba 57’), – Listván Dominik (Molnár Zoltán 65’) Szokolai Márk

Edzők: Lengyel Roland, Gyurovics Zsolt

Gólszerző: Szokolai Márk

Lengyel Roland vezetőedző: - A mai napon 10-15 perc játék elegendő volt ahhoz, hogy megnyerjük a mérkőzést. Dinamikusan, nagy lendülettel kezdtünk, és már a 3. percben megszereztük a vezetést. Egy gyönyörű támadás végén hatalmas kapufát lőttünk, ezenkívül volt még 2-3 nagy gólszerzési lehetőségünk. Ezután bátortalanul és rossz felfogásban játszottunk. Bár ellenfelünk nem tudott gólhelyzetet kialakítani, mégis nehéz mérkőzés volt. Hazai pályán nagyobb önbizalom és dominancia kell az elkövetkezendő mérkőzéseken.

Vissza