Edzőmérkőzést játszott a Nyíregyháza Spartacus. A csapat a Gesztely vendége volt, és Kecskeméti Péter személyében egy új játékost is tesztelt a Szpari.  A sérültek közül Gyurján Bence már a többiekkel készül, Csilus Ádám még külön edz.

Gesztely – Nyíregyháza Spartacus 1-3 (0-0)

Nyíregyháza 1. félidő: Fadgyas – Svedyuk, Fodor, Jánvári, Galambos, Végső, Sinanovic, Ötvös, Kecskeméti, Györgyi (Tóth Á.), Hornyák

Nyíregyháza 2. félidő: Fadgyas (Talián) – Svedyuk, Papucsek, Vasiljevic, Végső, Kalocsai, Trencsényi, Kártik, Boda, Kovács N.,Tóth Á.  

vezetőedző: Gálhidi György

A találkozó előtt leszakadt az ég, így alaposan elázott a talaj. és a meccs alatt is végig esett.  A második percben Györgyi csúszott meg egy indításnál és megsérült, nem is tudta folytatni a játékot, de az első diagnózis szerint nincs komolyabb probléma.  A helyére beálló Tóth Ádám rögtön gólhelyzetbe került, ám egy beadás után fölé fejelt. A másik oldalon is volt helyzet, de ott sem volt pontos a befejezés. A 19. percben egy beadás után Hornyák veszélyeztetett, de mellé ment a labda. Egy perccel később Tóth Ádám lőtt laposan 16 méterről, hárított a kapus. Fölényben játszott a Szpari, több szögletet is rúghatott, de nem sikerült megszerezni a vezetést.  A 28. percben Galambos lövését hárította a hazai kapus, a kipattanó után Tóth ismételt,  egy védő a gólvonal előtt nagyot mentett.  

A 34. percben újabb nagy helyzet maradt ki, Tóth tette vissza az alapvonalról a labdát, Ötvös centikkel lőtt mellé. A következő támadásnál Hornyák már a kapuba talált, de les miatt nem adta meg a játékvezető.  A hajrában Ötvös csavart fölé, majd Galambos passza után Tóth lőtt alig mellé. A hajrában Kecskeméti lövése pattant szögletre, a végén pedig Sinanovic beadása után Hornyák fejelt, de fogta a Gesztely hálóőre, így gól nem esett az első félidőben.

A második játékrészben több fiatal is pályára lépett a mieinknél, és Szpari helyzettel indult a félidő, Trencsényi passza után Kovács lövését fogta a kapus. Az 57. percben egy kontra után vezetést szerzett a hazai csapat, Erdélyi kapott jó labdát, és közelről a kapuba passzolt, 1-0. Kalocsai gyorsan egyenlíthetett volna, de mellé lőtt egy szép csel után. A 67. percben már sikerül egyenlíteni, Kovács Norbert ment el szépen a jobb oldalon, és a hosszú sarokba bombázott, 1-1. A hajrában Talián László is pályára lépett, a saját nevelésű kapus debütált a felnőtt csapatban. A 78. percben a vezetést is megszerezték a mieink, Tóth Ádám remekül indult el a bal oldalon, beadása után pedig Kovács Norbert megszerezte második gólját, 1-2. A 89. percben jött a harmadik találat, Kalocsai László szép cselek után lopta a távolságot, majd a bal alsóba lőtt, 1-3. A folytatásban az eredmény nem változott, a Spartacus megnyerte a találkozót. 

Vissza