A Levelek ellen lépett pályára az U19-es együttes. A 12. percben Boda Balázs az ellenfél térfelének bal oldalán szerzett labdát, keresztlabdával játszotta meg a védelem mögé érkező Szokolai Márkot, aki második mozdulatából szerzett vezetést. (1:0) A 18. percben formás bal oldali támadás során lábról-lábra játszva a labdát Szokolai Márk élesen lőtte be a labdát a kapu elé. Az érkező Dudics István az ellenfél védőjének szorításából bevetődve lőtt a kapuba. A középkezdés után szélen történt labdaszerzésből lemásolta a csapat az egy perccel korábbi támadásvezetést. Listván Dominik egy csel után bal oldalról adta be a labdát, melyre újra Dudics István érkezett és egy átvétel után laposan, a vetődő kapus mellett, a kapu bal oldalába lőtte a harmadik gólunkat. A 38. percben egy újabb bal oldali támadás során Szokolai Márk a 16-os vonalán, a pálya tengelyében helyezkedő Bakó Tamást játszotta meg, aki bal lábára cselezve készítette elő a kapuralövést. A labda élesen, csapódva vágódott ellenfelünk kapujának bal felső sarkába, 4-0. Egy megpattanó lövés után szépített a Levelek, majd az 54. percben az ellenfél területén Kvetkó Balázs agresszívan szerzett labdát. Lefutva védőjét az ellentétes oldalon érkező Szokolai Márkot hozta helyzetbe, aki nem hibázott, a kimozduló kapus mellett élesen a kapuba bombázott. Sokadik bal oldali támadásunk folyt a mérkőzésen, mikor egy jó ütemű átadás után Boda Balázs belépve az ellenfél büntető területére megtolta a labdát és lövésre szánta el magát. Lövésébe a hosszú saroknál érkező Molnár Zoltán ért bele, megszerezve a hatodik Szpari gólt. 

Nyíregyháza Spartacus BJLA – Levelek SE (megye II. felnőtt) 6-1 (4-1)

Nyíregyháza Spartacus: Poór László (Kopasz József a szünetben) – Magyar Gábor, Seres Patrik, Matyi Zoltán (Ferencz Róbert 70’), Bálint Ákos, – Bakó Tamás, Ferencz Róbert (Kvetkó Balázs a szünetben), Listván Dominik (Molnár Zoltán a szünetben), Boda Balázs, – Dudics István, Szokolai Márk  

Edzők: Révész Csaba, Gyurovics Zsolt

Gólszerző: Szokolai Márk (12, 54’), Dudics István (18, 20’), Bakó Tamás (38’), Molnár Zoltán (56’)

Révész Csaba vezetőedző: -Jól kezdtük a mérkőzést, az első 20 percben szép akciógólokat értünk el. A találkozó ezen szakaszában az edzésen gyakorolt játékhelyzeteket eredményes befejezésekkel láttuk vissza. A második félidőben hatodik gólunkat megszerezve kicsit ellaposodott a mérkőzés. Helyzeteink továbbra is voltak, azonban a végjátékban pontatlanok voltunk, ezért nem lett nagyobb arányú a győzelmünk.

Vissza