Vasárnapi első felkészülési találkozóján a Nyírbátor ellen lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus.

Nyíregyháza Spartacus - Nyírbátor 1-2 (1-1)

Nyíregyháza: Fülöp (Megyeri 46.)- Csilus Á, Szokol, Pejovic, Papp, Holdampf (Fehér 73.), Ötvös, Szabó (Starosta 73.), Rezes, Bajzát, Dragóner (Kulcsár 60.)
vezetőedző: Lucsánszky Tamás

Nyírbátor: Vasas - Kinczel (Boros 16.), Tóth, Fekete, Bagi, Mankó, Fenyőfalvi, Terdik, Pálinkás, Csernák, Bíró
vezetőedző: Ambrusz Árpád

Pálinkás lövésével indult a találkozó, majd Bajzát is távolról kísérletezett, mindkét esetben fölé szállt a labda. A 14. percben Rezes beadása után Dragóner fejelt fölé, majd Ötvös lövését fogta a kapus. Az első 25 perc helyzeteket igen,gólt nem hozott. Szabó próbálkozását is hárította Vasas, a másik oldalon pedig a 32. percben Terdik lépett ki, elhúzta a labdát Fülöp mellett, majd a kapuba lőtt,0-1. 42. percben jött az egyenlítés, egy remek Rezes- Bajzát összjáték után utóbbi adta be a labdát, Csilus Ádám pedig a kapuba passzolt, 1-1.

A második félidő kevesebb helyzetet hozott. Az 54. percben Rezes szép akció végén fölé lőtt, majd Bajzát a kapuba talált, de lesen állt. A 70. percben a Nyírbátor volt eredményes, Pálinkás kapott jó labdát a bal oldalon, és a hosszúba lőtt,1-2. A Szpariba több fiatal érkezett, Kulcsár Hunor, Fehér Martin és Starosta Dávid is lehetőséget kapott. Utóbbi remek lövését kiütötte a bátoriak kapusa, majd a hajrában Bajzát próbálkozását is fogta. Az eredmény nem változott, a Nyírbátor megnyerte az edzőmeccset.

Vissza