Augusztus 7-én sokáig úgy tűnt, nem születik gól a Nyíregyháza Spartacus-Dorog találkozón. Aztán a 91. percben jött Sitku Illés, és a 41 éves támadó - két perccel a beállása után - a kapuba kotorta a labdát, így a Dorog elvitte a három pontot a Városi Stadionból.

Az volt a kilencedik összecsapás a két gárda között, és a harmadik dorogi siker. Korábban négyszer a Nyíregyháza örülhetett, kétszer pedig osztoztak a pontokon a csapatok. Azóta további 17 fordulót rendeztek az NB-II-ben, és a Szpari 28, a Dorog 27 pontot szerzett. Vasárnap a Nyíregyháza szeretné folytatni öt meccses győzelmi sorozatát...

A hétvégi házigazda is jó formában várhatja az őszi zárómeccset. Nekik is volt egy négy meccses győzelmi szériájuk október-novemberben, és bár a Vasastól kikaptak, a szerdai kupameccsen büntetők után búcsúztatták a Debrecent. A csapatoknak egymás mellett várhatóan a mély talajjal is meg kell küzdeniük, mivel az előrejelzések péntekre és szombatra jelentős csapadékot jósolnak a térségre. A vasárnapi meccs 13 órakor kezdődik a Buzánszky Jenő stadionban.  

Vissza