Kecskeméten lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U14-es együttese. A 2. percben egy begyakorolt szögletvariációból Fekete Vince szerzett gyönyörű gólt, így vezetett a Szpari. Sajnos a KTE gyorsan egyenlített, sőt 3-1-re is meglépett. A 36. percben egy tudatosan felépített támadás végén Varga Balázs ugratta ki Karácsony Józsefet, aki higgadtan fejezte be az akciót, 3-2. Fordulás után sikerült az egyenlítés is, a pálya jobb oldalán építkeztünk, aztán sikeresen juttattuk át a labdát a bal oldalon érkező Konzili Máténak, aki a hosszú felső sarokba lőtte a labdát, 3-3. Több gól nem esett, döntetlen lett a vége. 

Kecskemét - Nyíregyháza Spartacus- Bozsik Akadémia U14  3-3 (3-2)

Nyíregyháza Spartacus: Szondi Levente, Spisák Bence, Kovalecz Soma, Ónadi Péter (Szabó Bence) Forgó Tamás, Fekete Vince, Garda Dominik (Szabó Levente), Karácsony József (Cseh Norbert), Czimer Ádám (Konzili Máté), Oláh Benjámin (Szopkó Vince), Varga Balázs

Edző: Csernyijenkó Ruszlán, Vojtovics Sándor

Gólszerzők: Fekete Vince 2’, Karácsony József 36’, Konzili Máté 47’

Csernyijenkó Ruszlán vezetőedző: - Jól kezdtük a mérkőzést, sikerült vezetést szereznünk. További lehetőségeink is adódtak a gólszerzésre, amit nem használtunk ki, helyette az ellenfél tudott egyenlíteni. Később még kétszer tudták kihasználni az előttük adódó lehetőséget, így 3-1 re módosult az eredmény. A csapatunk mentális erejét mutatja, hogy sikerült felállnunk és elhoznunk egy pontot Kecskemétről. Ki-ki meccs volt, a mérkőzésen nekünk volt több helyzetünk, de a végén az ellenfélnek is volt lehetősége. 

Vissza