Debrecenben játszott a Szpari U15-ös együttese. Nehéz mérkőzés volt számunkra, 5 játékos betegség és sérülés miatt hiányzott, meccs közben pedig 2 cserét szintén sérülés miatt kellett végrehajtania a stábnak, de a csapat a nehéz körülmények ellenére hősiesen küzdött és teljesen megérdemelten szerzett pontot a jó erőkből álló DVSC ellen.

DVSC-DLA U15 - Nyíregyháza Spartacus FC U15 0-0

Nyíregyháza: Szondi Levente - Horváth Tamás, Lestál Szilárd, Spisák Bence, Forgó Tamás, Juhász Zsolt, Szegedi Máté, Czimer-Nyitrai Ádám (Szabó Levente 41.), Konzili Máté, Szopkó Vince (Karácsony József 60.), Varga Balázs

Csernyijenko Ruszlán vezetőedző: - Agresszíven kezdte a mérkőzést az ellenfél és az első félidő elején a Debrecen kétszer veszélyeztetett. Egyszer a belső védők mentettek, egyszer Szondi Leventének kellett védenie. A Debrecen egész meccsen többet birtokolta a labdát, rákényszerített minket a védekezésre, de a csapat fegyelmezetten és stabilan játszott. Támadásban ma nem tudtunk nagyot alkotni, egy-egy lehetőség félidőnként volt, de ma a fiatalok csapategységből és emberi kitartásból jelesre vizsgáztak! Gratulálok a fiúknak, ez csapatmunka volt!

Vissza