A listavezető Nyíregyháza Spartacus U17-es csapata a harmadik helyezett Vasas otthonába látogatott. Az 5. percben szép támadás végén Tangel Lászlót csak szabálytalanul tudták szerelni a tizenhatoson belül. A jogosan megítélt büntetőt a sértett értékesítette, 0-1. A 22. percben megduplázta előnyét a Spartacus, egy gyors kontratámadás után Torkos Mátéhoz került a labda, aki 15 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot, 0-2. A fővárosiak az első félidőben előbb szépítettek, majd a játékrész hajrájában egyenlítettek, és végül 2-2 lett a végeredmény. A Szpari értékes pontot szerzett idegenben. 

Vasas - Nyíregyháza Spartacus U17 2-2 (2-2)

Nyíregyháza Spartacus Levrints - Vámos, Herczku, Seres, Gönczör – Gyüre (Kelecsényi 83’), Jócsák, Hunyadi – Torkos (Tagai 70’), Tóth (Szabó M. 64’), Tangel

Edző: Szatke Zoltán, Kiss Miklós

Gólszerző: Tangel, Torkos

Szatke Zoltán vezetőedző: - Jól kezdtük a mérkőzést, a 22. percben már 2-0-ra vezettünk. Ezután a Vasas nagy erőket mozgósított az egyenlítés érdekében, többet birtokolta a labdát, majd egy figyelmetlenség és egy tizenegyes után sikerült kiegyenlíteniük. A folytatásban továbbra is nagy volt az iram és a küzdelem a pályán, de az eredmény már nem változott. A látottak alapján igazságos eredmény született.

Vissza