U16-s leány együttesünk a szolnokiakat fogadta hazai pályán. Jól kezdték a mieink a mérkőzést, a 16. percben Tóth Panna révén vezetést is szereztek. A folytatás viszont nem úgy alakult ahogy azt a lányok szerették volna, az előny inkább a hazai csapatot zavarta meg. Egy rossz bedobás után a szolnokiak gólfelelőse, Ádám Réka egyenlített a 22. percben, majd rá egy percre a vezetést is megszerezték a vendégek. A szünetben rendezték a sorokat a lányok, és a 47. percben Kocsis Kira révén egyenlíteni is tudtak a mieink. Ezután maradt a nyíregyházi meddő fölény, csak helyzetekig és lehetőségekig sikerült eljutni, a győztes gólt nem sikerült begyötörni így maradt a 2-2. 

Nyíregyháza Spartacus leány U16 - Szolnok leány U16 2-2 (1-2)

Nyíregyháza: Pekk Lili, Nagy D, Lakatos Zs, Zsigó D, Pekk Luca, Brekovszki J,(Moravszki H), Varga V, Tóth V,(Veress A), Tóth Panna, Kocsis K, Benkő K,(Szalontai P) Gól: Kocsis Kira, Tóth Panna

Edzők: Sándor Dávid, Nagy Panna

Sándor Dávid: - Nagyon csalódott vagyok a mai teljesítményünk után, átvettük az ellenfél vagdalkozó játékát, lassú ritmusát, és emellett akaratgyengén fociztunk, ezzel adtunk nekik egy félidő előnyt. A második félidőben már mutattunk abból valamit amit az egész meccsen kellett volna játszanunk. Nem engedhetünk meg magunk ilyen felemás meccset, mindenképpen tanulnunk kell a hibáinkból.

Vissza