Kaposváron lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus U14-es együttese. A mieink korán hátrányba kerültek, és az első félidőben nem sikerült egyenlíteni, bár voltak lehetőségek. Az 58. percben aztán Konzili Máté csereként szállt be és első érintéséből gólt szerzett! A bal szélen ugratták ki és a kapu jobb alsó sarkába lőtte a labdát, 1-1. Az eredmény a folytatásban nem változott, maradt a döntetlen. 

Kaposvár - Nyíregyháza Spartacus U14 1-1 (1-0)

Nyíregyháza Spartacus: Szolár Dávid, Chrien Balázs (Garda Dominik), Spisák Bence, Lestál Szilárd, Forgó Tamás, Kovalecz Soma, Szegedi Máté (Szabó Levente), Fekete Vince, Karácsony József (Konzili Máté), Oláh Benjámin, Varga Balázs (Cseh Norbert)

Edző: Csernyijenkó Ruszlán, Vojtovics Sándor

Gólszerzők: Konzili Máté

Csernyijenkó Ruszlán vezetőedző: - Küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl, amit egy hosszabb utazás előzött meg. Ellenfelünk az első 15 percben már 1-0 ra vezetett, ennek ellenére kiegyenlített volt a játék. A kapott gól után egyre aktívabbak voltunk támadásban, bár az utolsó passzoknál nem voltunk eléggé koncentráltak. Az első félidő hazai vezetéssel zárult. A második játékrészt jól kezdtük, nagyrészt az ellenfél térfelén folyt a játék. Egy jóütemű beindulásnak és passznak köszönhetően sikerült egyenlítenünk is. Adódtak még lehetőségeink de az eredményen már nem tudtunk változtatni.

Vissza