Nem kellett sokat várni az első Szpari gólra az Újpest ellen az U16-os bajnokin. A 4. percben Czár Máté leste le a kapus passzát és kihasználta helyzetét, vezetéshez juttatva a Nyíregyházát. A 7. percben egy szögletvariáció után Oláh Lóránt fejelt a kapuba, megduplázva az előnyt. Egy vitatható büntetővel szépítettek a vendégek, de a 41. percben Jeszenszky Ádám kapott nagyszerű indítást, jó beadása után Pataki Bence juttatta a labdát a kapuba, 3-1. Az első félidőben el is dőlt a találkozó,a 43. percben az imént említett két játékos lemásolta az előző támadást, csak a szerepek cserélődtek fel, 4-1. Fordulás után már kevesebb gól esett, az 5-1-es végeredményt Szende Bálint állította be a 90. percben. 

Nyíregyháza Spartacus U16 – Újpest FC 5-1 (4-1)

Nyíregyháza Spartacus: Kovács – Vámos, Borsi, Ónadi (Sztankó), Roszpopa – Oláh, Czár, Pataki – Gulyás (Szende), Papp (Kölcsi), Jeszenszky (Kecsmár)

Edző: Papp Ákos, Tóth Szilárd

Gólszerzők: Czár, Oláh, Pataki, Jeszenszky, Szende

Papp Ákos: - Nagyszerűen kezdtük a találkozót. Az egész mérkőzésen gólratörően játszott a csapat és könyörtelenül használtuk ki az ellenfél hibáit. Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, gratulálok a játékosoknak.

Vissza