U19 II. osztály 2017.11.11.: UTE – Nyíregyháza Spartacus-BJLA 3:1 (1:1)
Az U19-es II. osztályú bajnokság tizenkettedik fordulójában a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya az Újpest vendége volt. Az idegenbeli rangadó nem jól indult a Szpari számára, ugyanis már a második percben hátrányba került. Hubicsák Zoltán a 25. percben egyenlített, kialakítva ezzel a félidei eredményt. A második félidőben sajnos csak hazai gól született, ráadásul kettő is. Ezzel a Szpari elszenvedte szezonbeli harmadik mérkőzését. 

U17 II. o. 2017.11.11. 11:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Pécs 2:0 (0:0)
A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U17-es csapata a Pécs csapatát fogadta a II. osztályú bajnokság tizenkettedik fordulójában. Az első félidőben nem született gól. A második félidőben viszont bő 10 perc alatt Dudics István duplázott. Ezzel rég várt győzelemnek örülhetett a Szpari. Külön öröm, hogy sikerült megőrizni a hazai kaput a góltól. 

U16 II. o. 2017.11.11. 12:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Pécs 2:1 (1:0)
A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U16-os csapata a Pécs csapatát fogadta a II. osztályú bajnokság tizenkettedik fordulójában. Tagai András 29. percben szerzett góljával az első félidőben előnyhöz jutott a Szpari. A második félidő hajrájában egyenlített a vendégcsapat. Ám szerencsére hátra volt még a csattanó. A hosszabbításban Tangel László góljával itthon tartotta a három pontot a Nyíregyháza. Ennél a korosztálynál még nem az eredmény az elsődleges, de meg kell jegyeznünk, hogy úgy áll a harmadik helyen a tabellán a Szpari, hogy egyforma pontja van a második helyezettel!

U15 I. o. 2017.11.11.: UTE – Nyíregyháza Spartacus-BJLA 0:1 (0:1)
A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia az Újpest csapatánál vendégeskedett, az I. osztályú bajnokság tizenkettedik fordulójában. Ha egy üzlet beindul... A múlt heti hazai pályán elért győzelem után, most idegenben is kapott gól nélküli győzelmet aratott a Szpari. A gólt Szende Bálint szerezte a 28. percben.

U14 I. o. 2017.11.11.: UTE – Nyíregyháza Spartacus-BJLA 1:3 (1:1)
A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U14-es csapata az Újpest csapatánál vendégszerepelt, az I. osztályú bajnokság tizenkettedik fordulójában. Vasvári Zoltán 8. percben szerzett góljával remekül indult a mérkőzés a vendégek számára. A hazaiak még az első félidőben egy öngóllal egyenlítettek. A második félidőben 6 perc alatt eldöntötte a mérkőzést a Szpari, előbb Nagy Gergő Máté, majd újra Vasvári Zoltán volt eredményes. Ismét bizonyított a csapat. 

Vissza