Befejeződtek az OTP Bank Bozsik program fesztiváljai és tornái a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia csoportjában is. A legfiatalabb labdarúgó palánták 4 alkalommal fesztiválokon (6-8 évesek) és 5 alkalommal tornákon találkoztak (9-12 évesek).

Elmondható, hogy a csoportban szereplő klubok nagy létszámmal képviseltették magukat a rendezvényeken, jó hangulatban és folyamatosan fejlődő színvonallal zajlottak a mérkőzések. A legfontosabb cél megvalósult, rengeteg mosolygós, boldog arcot láthattunk ezeken az eseményeken.

- A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia minden eseményen maximális létszámmal vett részt. Célunk az volt, hogy valamennyi játékosunk, aki ezekben a csoportokban futballozik, jelen legyen és ezeken a rendezvényeken, tapasztalatokat szerezzen arról, hogy a hétköznapi edzéseinken meddig jutottunk képzési célkitűzéseink megvalósításának folyamatában. Az őszi rendezvények befejezését követően a gyerekek és az edzőik már a téli, teremben megrendezett tornákra készülnek, így folytatva útjukat a labdarúgóvá válás során - mondta Szűcs Ferenc csoportvezető és Tamás Péter Alközpontvezető. 

Vissza