Az Airnergy ellen lépett pályára a bajnokság hétvégi fordulójában a Nyíregyháza Spartacus női együttese. A csapat nem kezdett rosszul, mégis a hazaiak szereztek vezetést a 31. percben. Egy rosszul hazafejelt labdára Szabó csapott le és előnyhöz juttatta a fővárosiakat.

Fordulás után mindent megtett az egyenlítésért a Szpari, és folyamatosan dolgozta ki a helyzeteket. Volt amikor már a kapus is verve volt, de sokáig nem sikerült a kapuba találni. A 85. percben viszont egy oldalszabadrúgás után a pár perce csereként beálló Fekete Gabriella pontosan fejelt, 1-1!  A Nyíregyháza a hátralévő időben nem elégedett meg az egy ponttal hanem kitámadott, és megpróbálta megnyerni a meccset. Újabb nagy helyzetek maradtak ki a hazai kapu előtt, a 92. percben pedig büntetett az Airnergy, egy védelem mögé ívelt labda után Folk állította be a 2-1-es végeredményt. A Szpari jobb volt, sok helyzete volt, mégis vereséget szenvedett. 

Airnergy FC - Nyíregyháza Spartacus 2-1 ( 1-0)

Budapest

Jv: Malik Dóra (Németh, Ferenczi)

Airnergy:Szappanos - Pável(Kókai 46.p), Szundi, Surányi(Mayer 80.p), Bakos (Helly 92.p), Fehér, Folk, Pistyán(Tasnádi 46.p), Szabó, Göman, Géczi

Nyíregyháza: Kovács - Hudák,Bornemisza, Czégény, Nagy, Pócsik(Balogh 53.p), Tóth (Popovics 92.p), Urai, Nagy-Peti, Balla (Fekete 80.p), Kertész

vezetőedző:Makay Robin

Makay Robin: Bosszantó mérkőzés volt. Nagyon szerettünk volna nyerni, mindent megtettünk a sikerért és a győzelem is benne volt a mérkőzésben, de mégis pont nélkül maradtunk. Olyan teljesítményt nyújtottunk, melyre lehet építeni, és sokat lehet tanulni a meccsből. 

Vissza