Élményekben gazdag boldog új esztendőt kívánok a Szpari-család valamennyi tagjának!


Bizonyosan 2018. is eseménydús év lesz életünkben, hiszen folytatjuk a nyáron megkezdett klubépítési folyamatot!
Ennek egyik legfontosabb eleme az infrastruktúra fejlesztése! Örömmel és büszkén mondhatom, hogy minden bizonnyal megkezdődik a városi stadion újjáépítése, hiszen megjelent a Magyar Közlönyben, hogy Nyíregyházán - a szurkolók kívánságának is megfelelően - 8.000 férőhelyes stadion épül.
Tovább fejlesztjük a 2017. nyarán megvásárolt Bozsik Akadémiát is, hogy a nyíregyházi gyerekek mind jobb feltételek között futballozhassanak. A szervezetet jelentősen megerősítettük, a szakmai tartalmat folyamatosan fejlesztjük. Minden reményünk megvan rá, hogy egy valóban XXI. századi edzőközpontot is létre tudunk hozni és ennek építkezése is meginduljon 2018-ban!
Természetesen a kirakatban mindig az első csapat van és valószínűleg nem lesz ez másképpen 2018-ban sem. Valamennyien azon dolgozunk, hogy a csapat a jelenlegi 4. helyéről is tovább haladjon felfelé a tabellán és valós eséllyel küzdjön az NB1-es tagságért.
S végül, de korántsem utolsó sorban jó egészséget, teljes gyógyulást kívánok szurkolótáborunk meghatározó személyiségének, Tomek Zoltánnak és a Szpari korábbi játékosának Markovics Dávidnak (aki 2018. június 30-ig újra hozzánk tartozik)!
Hajrá Szpari 2018-ban is, mert a Nyíregyháza Spartacus, több mint sportklub!

Révész Bálint tulajdonos

Vissza