Csütörtökön újabb két edzés szerepel a Nyíregyháza Spartacus programjában. Szerencsére sérülés és betegség nem hátráltatja a felkészülést. A Mariborban edzőtáborozó gárda pénteken ismét edzőmérkőzést játszik, a szaúdi Al-Fateh ellen. 

A korábbi szaúdi bajnok, Szuperkupa győztes csapat komoly játékoskerettel rendelkezik, 8,5 millió euró az együttes összértéke. Több légiós, illetve válogatott futballozik a gárdában. A kapus, Maksym Koval ukrán válogatott, a Dinamo Kijev mellett a spanyol Deportivóban és a dán Odensében is védett, számos BL és EL csoportmeccs van a háta mögött.

A 26 éves hálóőr karrierje során volt amikor 6 millió eurót ért! A holland Mitchell te Vrede a Feyenoord, és a Breda futballistája volt, a 191 centiméteres center szintén játszott az EL-ben. A tunéziai válogatott Kader az Atlético Madridban nevelkedett, a marokkói válogatott Saadane pedig legutóbb a török bajnokságban szerepelt. A fehérorosz Nikita Korzun a Dinamo Kijevtől érkezett, ő 14 alkalommal játszott hazája nemzeti csapatában. 

Fotó: rcdeportivo.es

Vissza