Beszámoló Akadémiánk labdarúgóinak országos döntőjéről

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik József Labdarúgó Akadémia U19-es csapatának három meghatározó tagja is országos tanulmányi verseny döntőjében szerepelt. Fehér Martin, Horváth Richárd és Kulcsár Hunor 2018. április 9. és 10-én Szolnokon méretette meg magát a különböző sportismeretekből álló versenyen.

Hétfőn az írásbeli, kedden a szóbeli részt teljesítette a 20 legjobb eredményt elért tanuló, az ország különböző pontjairól. Az írásbeli rész minimum egy emelt szintű érettséginek felelt meg, és három órájuk volt a teszt kitöltésére a versenyzőknek. Másnap reggel 8 órakor kezdődött a szóbeli vizsgarész. Két tételt húztak a tanulók, egyet anatómiából, egyet pedig edzéselmélet-gimnasztikából.

                                                             

 

A szóbeli rész mindhárom labdarúgónknak jól sikerült, ezzel sikerült még feljebb tornázni az írásbelin elért eredményt. Az országos döntő végeredményeként Horváth Richárd 6., Fehér Martin 10. lett, ezzel 100 pluszpontot kapnak majd a felsőoktatásba való felvételihez. Kulcsár Hunor 14. lett, ő 50 pluszpontot szerzett.

Még egyszer megemlítjük, hogy Akadémiánk labdarúgóinak felkészítésében oroszlánrészt vállalt Szabó Krisztina Tanárnő, de nagy segítség volt Gulyásné Tamás Edit Tanárnő és edző-tanáruk Révész Csaba is.

Gratulálunk labdarúgóinknak, felkészítőiknek, és sok sikert kívánunk a labdarúgó és személyes életük további folytatásában!

Vissza