A hétvégén folytatódik az NB-II-es bajnokság. A Szpari Békéscsabán lép pályára, és mivel a két szurkolótábor nagyon jó viszonyban van, így várhatón sok nyírségi drukker kíséri el a csapatot. Íme a legfontosabb információk a belépőjegyekkel kapcsolatban:  

A mérkőzésre való belépéshez szükséges igazolás személyes beszerzéséhez NEM kötelező klubkártya, sem személyazonosításra alkalmas igazolvány. Tizenöt éves kor alatt a belépés ingyenes – számukra az úgynevezett helyjegy (5,- forintos) váltásának lehetősége is megszűnt.

Természetesen a mérkőzés napján is lesz jegyértékesítés. A pénztárak egységesen 15:00 órakor nyitnak. A megváltott belépőjegyekkel korlátlanul lehet ki- és belépni a mérkőzés alatt. Aki a félidő után érkezik, ugyanúgy szükséges belépőjegyet vásárolni.

Váltsa meg belépőjegyét online módon – hiszen kedvezményesebb áron vásárolhatja meg és a mérkőzésre sorban állás nélkül juthat be! Online módon történő vásárláshoz a tavaszi szezontól kezdve már klubkártya sem szükséges. Jegyeket vásárolhatnak online módon is a következő elérhetőség alatt: http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57002792/Bekescsaba-1912-Elore—Nyiregyhaza-Spartacus-FC

A vendég drukkerek a számukra kijelölt, Munkácsy Hotellel ferdén szemben található őrzött parkolóban, biztonságos körülmények között állíthatják le gépjárműveiket és a Kórház utcán átkelve, a 2-es számú kapun léphetnek be a mérkőzésre. A parkolás ingyenes. A vendég szektorban büfé üzemel és mellékhelyiségek is biztosítottak.

Vendég szurkolók a D- és E-szektorokba válthatnak jegyeket – összesen 474 darabot. 

Vissza