A hagyományokhoz hűen idén is megrendezték Nyíregyházán a Kelet-Magyarország-Eissmann Kupa Teremlabdarúgó tornát. A szervezők minden évben kiegészítő programokról is gondoskodnak, idén pedig a döntő előtt a Nyíregyháza Spartacus és a Debrecen női együttesei csapata össze.

Érdekes volt a felállás, mert a DEAC NB-I-es futsal gárdájában több ismerős arccal találkozhattunk. Fekete Gebriella még most is nagypályán a Szpariban játszik, Pócsik Lívia és Czégény Zsuzsanna pedig tavaly még a Spartacusban szerepelt. Most ellenfélként csaptak össze Kárpátfalvi Virággal, vagy éppen Kovács Anikóval. Nos a négy válogatottal érkező Debrecen megmutatta, miért áll a Futsal NB-I harmadik helyén, és végül 4-0-ra győzött. 

Köszönjük a meghívást Dajka László főszervezőnek, a Kelet-Magyarországnak és az Eissmann Hungáriának. Ez egy jó lehetőség volt számunkra, hogy kicsit népszerűsítsük a női labdarúgást, a két együttes között pedig eddig is nagyon jó volt a viszony, amit ez a gálamérkőzés csak tovább erősített - mondta Szilágyi Krisztián, a Szpari vezetőedzője. 

A Kelet-Eissmann Kupa döntőjét a férfiaknál a Ma-Csa Kft. és a Nyírgyulaj vívta, előbbi 2-0-ra győzött, így megnyerte a tornát. 

Vissza