Egy olyan csapathoz látogat a következő fordulóban a Nyíregyháza Spartacus, melyet jól ismerhet. A két gárda az elmúlt években számos felkészülési mérkőzést, bajnokit és kupameccset vívott. Ismerős játékosokban nincs hiány egyik oldalon sem, Kónya Márk épp Balmazújvárosból érkezett a Szparihoz, míg a másik oldalon tíz labdarúgó szerepelt korábban Nyíregyházán. Szinte a teljes csatársor játszott piros-kékben, Farkas Balázsnak, Fekete Ádámnak, Kovács Ádámnak és Belényesi Miklósnak is van kötődése a klubhoz. Mindkét együttes vasárnap 2-1-re kikapott, a Balmazújváros a Siófoktól, a Szpari a Ceglédtől. Az újvárosiak 50 ponttal a negyedik helyen állnak a tabellán, míg a Szpari a 12. Feczkó Tamást sem kell bemutatni a nyírségi drukkereknek, a vezetőedző dolgozott a Spartacusnál korábban másodedzőként, jelenleg pedig a Bozsik Akadémia vezetője is.  

– A Nyíregyháza elleni találkozónkon feltétlen javítani szeretnénk. Biztosan sokan jönnek el onnan is a Szparit kísérve, s ők a mi a szimpatizánsainkkal együtt, biztos, hogy szépszámú közönséget fognak eredményezni, a hétköznapi időpont ellenére is - nyilatkozta csapata honlapján Feczkó Tamás. 

- Igazi presztízsmérkőzés lesz a találkozó. Nehéz meccsre számítok, de nekünk minden pontra nagy szükségünk van - mondta Véber György, a Nyíregyháza Spartacus trénere.  

A Szparinál Ur László kapott egy nagy rúgást a hétvégén, így kérdéses a játéka, Rubus Tamás viszont biztosan nem léphet pályára, mivel sárga lapok miatt eltiltását tölti. 

Vissza