Ur László sérülés, Rubus Tamás eltiltás miatt nem játszhat, így a Máté Péter-Dvorschák Gábor kettős kezdett a védelem közepén. 

Balmazújváros - Nyíregyháza Spartacus 2-1 (0-0)

Balmazújváros 

Jv: Farkas Ádám (Punyi, Berényi)

Balmazújváros:Szécsi – Bokros, Bakos, Rus, Németh – Kovács, Sigér, Farkas B.(Vajda 84.p), Bódis – Fekete(Vólent 41.p), Belényesi(Heffler 72.p)

vezetőedző: Feczkó Tamás 

Nyíregyháza: Hermány - Szokol, Dvorschák (Tamási 89.p), Máté, Farkas M - Holdampf, Kónya, Kártik - Rudolf (Tisza 87.p), Dragóner(Sinanovic 72.p), Szécsi 

vezetőedző: Véber György

Mezőnyjátékkal indult a találkozó, az első percekben nem alakult ki nagyobb helyzet. Bátran kezdett a Nyíregyháza, egy szabadrúgás után Szécsi hárított. Az első húsz perc jó iramot hozott, Farkas Márknak volt két veszélyes beadása, és egy szöglet után is jól érkezett a labda középre, de lemaradtak középen a Szpari játákosok. Rus kpaott sárga lapot egy szabálytalanság után, egyébként sportszerű volt a találkozó eleje. Rudolf próbálkozott egy lövéssel, ezt Szécsi magabiztosan fogta. A 27. percben hazai helyzet maradt ki, Hermány ütötte ki a labdát egy beadás után, Németh lőtt közelről, de jól blokkoltak a nyíregyházi védők. A 33. percben Szécsi lőtt kapura, szögletre pattant a labda. A sarokrúgás után Dragóner lőtt fölé. A hajrában a csereként beálló Vólent előtt adódott lehetőség, de fölé lőtt. A végére egy Rudolf szabadrúgás és Szécsi védés jutott, a másik oldalon pedig Belényesi helyzeténél védett Hermány, így maradt az első félidő után 0-0. Farkas Balázs lövésével indult a második félidő, de kipattant a labda, majd egy beadás után Belényesi fejelt, a kapufa külső felét találta el. Kovács próbálkozott egy távoli lövéssel, ez a labda mellé ment, de veszélyesen kezdett a hazai csapat. A 61. percben Dragóner cselezgetett, de végül nem jutott lövőhelyzetig. A 66. percben megszerezte a vezetést a Nyíregyháza, Szécsi-Holdampf összjáték végén előbbi lőtt, majd a kipattanó után Rudolf Gergely elé került a labda, aki a kapuba helyezett 0-1! Sokáig nem örülhettünk, a hazaiak a 78. percben egyenlítettek, egy szögletet követően Bokros bombázott 18 méterről nagy erővel a kapuba, 1-1. Több kemény belépő is volt a hajrában, egy kakaskodás után pedig Sinanovic és Farkas B. kapott sárgát. Már-már úgy tűnt sikerül pontot szerezni, amikor a 94. percben egy kapu előtti tűzijáték után Hermány nagyokat védett, de a kipattanót Vólent berúgta, 2-1. Ez maradt a végeredmény. 

Vissza