Fontos mérkőzést játszott a Nyíregyháza Spartacus II. Nyírmeggyesen. Győzelem esetén ugyanis megszerezte volna a bajnoki címet a Szpari II.

Tangel és Szűcs sérülés miatt ezúttal nem játszhatott. A 10. percben Pócsik lőtt centikkel fölé, majd Sztankó 18 méteres próbálkozását tolta szögletre Zán. Tudja is csak kicsit tévedett az első negyedóra végén, beszorította ellenfelét a Nyíregyháza. A hazaiak próbáltak kontrázni, de a 40. percben góllá érett a Szpari fölénye, Pócsik Botond szerzett labdát, majd higgadtan a kapuba lőtt, 0-1. 

A 45. percben Gönczör szabálytalankodott utolsó emberként, így kiállította a játékvezető. A szabadrúgásnál Savrnoh a kapufát találta el. A kipattanóból Pócsik indult el, de Zán nagyot védett ziccerben. A második félidő kiegyenlített volt, majd a 61. percben egy jobbról érkező beadás után Török fejelt a kapuba, 1-1. Tíz emberrel is próbálkozott a Szpari, Hunyadi szabadrúgását fogta a kapus. A 67. percben Sztankó szép cselek után lőtt melé 25 méterről. Öt perccel később Pataki ment el szép cselekkel, majd Pócsikhoz passzolt aki lőtt, a labda megpattant, és a gólvonal előtt egy gödörben lelassult, így egy védő kivágta. A 74. percben már megszerezte a vezetést a Spartacus, Csilus Ádám passza után Pataki Bence lőtt a kapuba, 1-2. A folytatásban sem álltak le a mieink, Sztankó centikkel lőtt mellé. A 78. percben a remekül játszó Pataki került helyzetbe, de Zán most is nagyot védett. Ismét Pataki próbálkozott, kétszer is blokkolták. A 83. percben aztán Sztankó Dávid a felezővonalnál felnézett, látta, hogy kint áll a kapus, és a kapuba ívelt, hatalmas gól volt, 1-3 ! Az eredmény a folytatásban nem változott, és győzelmével a Nyíregyháza Spartacus II. a hátralévő eredményektől függetlenül bajnok lett!

Nyírmeggyes - Nyíregyháza Spartacus II. 1-3 (0-1)

Nyírmeggyes: Zán - Savrnoh(Hornyák), Nagy Zs.,Török, Nógrádi, Batizi Pócsi, Preg(Hadadi), Nagy D.(Székelyi) Szondi, Folytán, Drabik

edző: Kovács László

Nyíregyháza: Talián - Csilus, Ignéczi (Kardos), Tagai, Gönczör, Hunyadi, Panyi (Dencs), Sztankó, Pócsik (Sógor), Tudja, Pataki (Heidrich)

edző: Huszák Géza

Huszák Géza: - Nehéz mit mondani, 10 emberrel is irányítottuk a játékot, és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést és a bajnokságot! 

Vissza