Sűrű lesz a következő napok menetrendje, egy hét alatt három mérkőzést is játszik majd a csapat. Ráadásul bőven kell utazni is. Vasárnap Mosonmagyaróvárra utazik a Szpari, majd jövő szerdán a Kozármisleny érkezik, november 13-án pedig jön a Derbi a DVTK ellen idegenben. 

A hétvégi ellenfél Credobus Mosonmagyaróvár jelenleg a 16. helyen áll a tabellán, négy győzelem mellett két döntetlenjük és nyolc vereségük van. Érdekesség, hogy a négy megnyert meccsükből mindössze egy született hazai környezetben, az Ajkát verték meg 2-1-re. Idegenben győztek a Szeged, a Kozármisleny és a Békéscsaba ellen. Nyáron néhány helyen változott a csapat kerete. 

Érkezők: Dezamits Dominik (Paksi FC – kölcsönbe), Monori Norbert (Szombathelyi Haladás), Múcska Viktor (ETO FC Győr), Papp Szilárd (Szolnoki MÁV FC), Sajbán Miklós (Budaörs), Szabó Richárd (Cegléd), Slakta Balázs (Budaörs)

Távozók: Benkovich János (Lipót), Bohner Roland (Mezőörs), Bokor Bence (Haladás – kölcsönből vissza, majd SC Sopron), Giuliano Durso (MTE 1904 II)  Popov Patrik (Budaörs), Szegő Imre (Tatabánya – kölcsönbe), Tóth Martin (VLS Veszprém)

A vasárnapi Credobus Mosonmagyaróvár - Nyíregyháza Spartacus mérkőzés 13 órakor kezdődik. 

Vissza