Az első idegenbeli mérkőzését vívja a hétvégén a Nyíregyháza Spartacus. Mivel vasárnap az ország másik végében, Mosonmagyaróváron játszik a csapat, így egy nappal korábban elindul, és Győrben tart majd edzést a szakmai stáb a keret tagjainak. A házigazda Credobus Mosonmagyaróvár 3-0-ás vereséggel kezdte az idényt a Békéscsaba otthonában. Az MTE kerete több helyen változott a nyári szünetben. 

Érkezők: Eszlátyi István (Békéscsaba – kölcsön után végleg),Forgács András (Zalaegerszeg), Heinrich Márk (Sopron – kölcsön után végleg), Jelena Richárd (Zalaegerszeg), Kovács Botond (MTK – újra kölcsönvették), Kozma Richárd (Siófok), Somogyi Csaba(Budafok), Stieber András (Gyirmót), Szabó Viktor (Sopron), Szalka Dominik (legutóbb FTC)
Távozók: Lőrinczy Attila (Soroksár, szabadon igazolhatóként), Kulcsár Kornél (ZTE), Kószás Krisztián (Ménfőcsanak), Szépe János (szlovákiai, ZTE), Szpirulisz Markosz Antonisz (Soroksár, szabadon igazolhatóként)

A két csapatnak ez lesz az ötödik összecsapása az NB-II-ben, kétszer a Nyíregyháza győzött, egyszer lett döntetlen (tavaly ősszel) és egyszer nyert a Mosonmagyaróvár, épp a két gárda legutóbbi mérkőzésén. 

Vissza