A korosztályos csapatok játékosai is saját környezetükben készülnek. Az U16-os együttes tagjai is kapják az instrukciókat, és folyamatosan küldik a beszámolókat.

- Elfogadták a fiúk ezt a helyzetet,  tudják miért dolgoznak otthon, és azt, is, hogy fontos, hogy megfelelő kondícióban legyenek. Nagyon becsületesen végzik a munkát, minden nap lelkesen küldik a videókat, én pedig próbálom kijavítani az esetleges tartáshibákat. A visszajelzések alapján jó állapotban vannak – mondta Papp Ákos vezetőedző.

A csapat számára komoly célt tűzött ki a szakmai stáb. A korosztályos együttes esélyes arra, hogy a magasabb osztályba jusson.

- Optimista vagyok, nagyon bízom abban, hogy először elindulhat az NB-I és az NB-II, utána pedig az utánpótlás bajnokságok is folytatódhatnak. De első az egészség. Szeretnénk elérni a kitűzött célt, ami az első osztályba kerülés, ehhez az U17-es és U16-os csapatnak az első négyben kell lennie. Az eddigi eredmények bizonyítják, hogy erre képesek a fiúk.  Jelen állás szerint feljutnánk ha befejezettnek nyilvánítanák a szezont, de mi a pályán szeretnénk kivívni a magasabb osztályba kerülést – tette hozzá a tréner.

Az edzések mellett egy kis játékra is jut idő. A fiúk például bizonyították, hogy WC papírral is tudnak dekázni. A videó az alábbi linkre kattintva nézhető meg:

https://www.facebook.com/136348383172912/videos/1279544745582007/

Vissza