Elindulnak az utánpótlás bajnokságok szombaton. Íme a Bozsik Akadémia nagyobb korosztályainak találkozói. 

U19 II. osztály 2017.08.26. Újpest – Bozsik Akadémia

Az U19-es II. osztályú bajnokság első fordulójában a Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya az Újpest csapatánál vendégeskedik. Az átalakított nyíregyházi csapat kettős célnak szeretne megfelelni idén: azon túl, hogy a játékosoknak megfelelő szintű és minőségű játékidőt biztosítson, minél több játékost szeretnének feladni a felnőtt csapat keretébe. 

U17 II. o. 2017.08.26. 12:00 Bozsik Akadémia – Újpest

A Bozsik Akadémia U17-es csapata az Újpestet fogadja az Örökösföldi Edzőcentrumban, a II. osztályú bajnokság első fordulójában. A július 17-i első edzés óta mindenki erre a pillanatra vár, hogy kezdődjön a bajnokság. A nyíregyházi keretben apró változás történt, 2 játékos távozott és 1 érkezett. A nyáron a tervezett munkát elvégezte a csapat, sőt egy rangos nemzetközi tornán is részt vett az együttes, melyből reméljük a szezonban profitál majd. A kiélezett, erős bajnokságban egy sikeres hazai rajt nagy lökést adhatna a Bozsiknak. 

U16 II. o. 2017.08.26. 12:00 Bozsik Akadémia – Újpest

A Bozsik Akadémia U16-os csapata szintén a lilákat fogadja a II. osztályú bajnokság első fordulójában megrendezésre kerülő mérkőzésen Örökösföldön. Az új edzővel készülő új akadémiai korosztály hazai környezetben mutatkozik be a fővárosiak ellen, akikkel mindig minden korosztályban pikáns mérkőzéseket szokott vívni. Egy új szezon első fellépése mindig fontos, főleg ha ez hazai pályán történik. 

U15 I. o. 2017.08.26. Illés Akadémia – Bozsik Akadémia

A Bozsik Akadémia az Illés Akadémia csapatánál vendégeskedik, az I. osztályú bajnokság első fordulójában. Hosszú utazás vár a nyíregyházi fiatalokra, akik a másnapi korai kezdés illetve a nagy távolság miatt már pénteken útnak indulnak. Mi mást kívánhatnánk, mint hogy a hazafelé tartó hosszú út boldogan teljen - egy győzelem után! 

U14 I. o. 2017.08.26. Illés Akadémia – Bozsik Akadémia

A Bozsik Akadémia U14-es csapata szintén az Illés Akadémiánál vendégszerepel. Az együttes a nagyobbakhoz hasonlóan már pénteken elutazik Szombathelyre, ahonnan szeretne ponttal, pontokkal hazatérni. Nem vár könnyű meccs a fiatalokra, az Illés Akadémia erős kerettel rendelkezik.  

Vissza