Vasárnap a Győr érkezik a Városi Stadionba, és több meglepetés is várja a szurkolókat, köszönhetően az Állatparkkal kötött mai megállapodásnak. A Nyíregyháza Spartacus vezetése fontosnak tartja, hogy a klub építés és a klub filozófia részeként a Szpari segítse a város meghatározó intézményeinek, látványosságainak országos ismertségét és elismertségét.

- A Spartacus új vezetése egyértelmű célként jelölte meg, hogy a következő években nem csak egy futball csapatot, hanem egy klubot épít. Ennek az is része, hogy a többi nyíregyházi céggel szoros kapcsolatot alakítunk ki, és együtt képviseljük a várost – mondta Szűcs Mihály a Spartacus sportigazgatója.

Az együttműködés tartalmazza többek között, hogy a felek speciális kommunikációs csatornáikon keresztül segítik egymás munkáját. Az Állatpark örömmel fogadta a megkeresést.

- Nagyon fontosnak tartom, hogy a nyíregyházi látványosságok valamilyen formában együttműködjenek, és a sport hangsúlyos ebben a tekintetben. Viszi a város a hírnevét, csakúgy mint az Állatpark. A klub megkeresett, mi pedig örömmel mondtunk igent – mondta Gajdos László az Állatpark igazgatója.

Vasárnap van az állatok világnapja, és ebből az apropóból aki ellátogat aznap az Állatparkba, a belépőjegyével ingyen tekintheti meg a Nyíregyháza Spartacus-Győr labdarúgó-mérkőzést a Városi Stadionban. A meccs szünetében játék lesz a szurkolóknak - a kezdőponthoz kell gurítani a labdát - a győztes pedig családi belépőket kap az Állatparkba. Utóbbi játék a következő hazai meccseken is folytatódik. A játékra jelentkezni a meccs napján a nagytribün mögötti ajándékháznál lehet. Az első öt jelentkező próbálkozhat a szünetben. Az eseményen készült videós beszámoló az alábbi linkre kattintva nézhető meg: 

https://www.youtube.com/watch?v=GY9nUK0vFcA

Vissza