U19 II. osztály 2018.02.24.: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Újpest FC 3:0 (1:0)
Az U19-es II. osztályú bajnokság tizenhatodik, azaz első tavaszi fordulójában a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya az Újpest FC-t fogadta. Vajda Roland már a 19. percben előnyhöz juttatta a Nyíregyházát. Az első félidő nem hozott több gólt, fordulás után viszont Kovács Norbert növelte a Spartacus előnyét, majd a 83. percben ismét ő volt eredményes, így a Nyíregyháza Spartacus-BJLA 3-0-ás győzelemmel indította a tavaszt, és a második helyen áll a tabellán.

U17 II. o. 2018.02.24.: Újpest FC – Nyíregyháza Spartacus-BJLA 4:2 (3:1)
A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U17-es csapata az Újpest FC csapatánál vendégszerepelt a II. osztályú bajnokság tizenhatodik, azaz első tavaszi fordulójában. A mérkőzés jól indult vendég szempontból, Matyi Zoltán már a 8. percben vezetést szerzett a Szparinak. A hazaiak sajnos hamar magukhoz tértek, félidőig három góllal válaszoltak a nyíregyházi találatra. A második félidő elején Seres Patrik Máté révén szépített a Bozsik, ám az utolsó gólt a hazaiak jegyezték, ezzel kialakítva a végeredményt.

U16 II. o. 2018.02.24.: Újpest FC – Nyíregyháza Spartacus-BJLA 2:2 (1:1)
A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U16-os csapata az Újpest FC csapatánál vendégeskedett a II. osztályú bajnokság tizenhatodik, azaz első tavaszi fordulójában. Gönczör Róbert 18. percben vezetéshez juttatta a Szparit, melyet nem sokkal később egalizált a házigazda. A második félidőbe elején az Újpest jutott vezetéshez, azonban erre Tagai András révén volt válasza a nyíregyházi csapatnak. Így idegenbeli pontszerzéssel indult a tavaszi szezon.

U15 I. o. 2018.02.24.: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Illés Akadémia 3:0 (1:0)
A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia az Illés Akadémia csapatát fogadta, az I. osztályú bajnokság tizenhatodik, azaz első tavaszi fordulójában. Az első félidő közepén Ónadi László juttatta vezetéshez a házigazdát. Fordulást követően Szende Bálint, és Pataki Bence talált be három perc leforgása alatt, ezzel magabiztos győzelemmel indította a Szpari a tavaszi szezont.

U14 I. o. 2018.02.24.: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Illés Akadémia 2:2 (0:0)
A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U14-es csapata az Illés Akadémia csapatát látta vendégül, az I. osztályú bajnokság tizenhatodik, azaz első tavaszi fordulójában. Az első félidőben gól nem született, a másodikban azonban négy is. Mindkétszer a vendégek szereztek vezetést, de kétszer sikerült kiegyenlíteni a Szparinak, Szabó Tibor, majd Ignéczi Martin Bence góljaival. Így a gólgazdag második félidő után kialakult döntetlennel indította a tavaszi szezont a nyíregyházi csapat.

Vissza