Évek óta hagyomány már, hogy a Nyíregyháza Spartacus FC Karácsony közeledtével rászorulókon segít. Idén a járványhelyzet miatt a Családok Átmeneti Otthonába személyesen nem látogathattak el a labdarúgók, a keret tagjai azonban egy komolyabb pénzösszeget adtak össze, melyet a klub kiegészített, és bevásároltak az otthonban élőknek. 15 család kapott élelmiszert, üdítőket, tisztálkodó szereket. A csomagokat Dankó Gergő klubigazgató adta át Dr. Nagy Erzsébetnek, a Nyíregyházi Gyermekjóléti Alapellátási Intézmény igazgatójának. 

A családok nagy örömmel fogadták az adományt, az intézmény igazgatója pedig levélben is megköszönte a Szparinak a felajánlást.

"Köszönjük, hogy önzetlen segítségükkel az idei évben is sikerül szebbé tenni az átmeneti otthonban élő családok ünnepét, a kisgyermekek szemébe csillogást varázsolni, az édesanyák, édesapák arcáról a gondterheltséget letörölni. Nagylelkű, és bőséges adományaikból az intézmény lakói nem csak karácsony napján, hanem az év többi időszakában is részesülhetnek. További munkájukhoz sok sikert, erőt és egészséget kívánok" - áll a levélben. 

Áldott Karácsonyt kívánunk az otthon valamennyi lakójának és dolgozójának! 

Vissza