26. alkalommal találkozik a hétvégén a Nyíregyháza Spartacus és a Zalaegerszeg. A mérkőzések nagy részét az élvonalban vívta a két együttes, a másodosztályban ötször találkoztak a felek, és háromszor a Szpari nyert, egyszer lett döntetlen és egyszer a ZTE győzött.

A két csapat őszi meccsén 2-0 lett a végeredmény a Nyíregyháza javára, Pekár László és Dragóner Filip szerezte a két gólt. A hétvégén mindkét csapat pont nélkül maradt, a zalaiak pedig a kieső zónában találhatók, így feszült mérkőzésre van kilátás.

- A szezon legfeszültebb hangulatú mérkőzésére számítok a győri vereségünk és a zalaiak helyezése kapcsán. Nagyon komoly téttel bír a találkozó mindkét csapat számára. Ebben az osztályban nem lehet senki ellen biztosra menni, a vendégek biztosan kettőzött erővel küzdenek majd, de szeretnénk itthon tartani a három pontot – mondta Lucsánszky Tamás vezetőedző. 

A Szpari jelenleg az ötödik helyen áll a tabellán 48 ponttal. A sérülése után visszatérő Csilus Tamás legutóbb már pályára léphetett, Holdampf Gergő azonban még nem játszhatott. Ő egy izomszakadás után már ismét tréningezik, de még kérdéses a játéka. A Spartacus számára ismét egy három meccses sorozat kezdődik vasárnap, a jövő héten ugyanis a Kazincbarcika érkezik szerdán, majd Kisvárdára utazik az együttes. A vasárnapi ZTE elleni találkozó 17 órakor kezdődik. 

Vissza