Az utolsó fordulót rendezték az U19-es bajnokságban. A Szpari a MOL Vidi otthonában lépett pályára. 

49. perc: A Videoton jobb oldalán szögletrúgást végzett el Németh Csaba. A hosszú oldalra átlőtt labdát Végső Előd juttatta a kapuba (0:1) 

56. perc és 66. perc: a hazai csapat két átlövésből megfordította az eredményt, majd a 85. percben oldalról érkező labdát a Vidi játékosa kézzel juttatta a kapunkba, ezzel kialakítva a végeredményt.

MOL VIDI FC U19 – Nyíregyháza Spartacus BJLA U19 3-1 (0-0) 

Nyíregyháza Spartacus: Kopasz József – Matyi Zoltán (Listván Dominik 60’), Végső Előd, Ferencz Róbert (Molnár Zoltán 84’), Bálint Ákos – Tóth Ádám, Németh Csaba (Dudics István 60’), Bakó Tamás (Kvetkó Balázs 90’), Boda Balázs (Starosta Dávid 60’) – Kovács Norbert, Szokolai Márk 

Edzők: Lengyel Roland, Gyurovics Zsolt

Gólszerző: Végső Előd

Lengyel Roland vezetőedző: - Az első félidőben nagyon fegyelmezetten játszottunk, kevés területet hagytunk ellenfelünknek. Kidolgoztunk 3-4 komoly lehetőséget, amiket nem tudtunk gólra váltani. A mérkőzés legnagyobb helyzete előttünk adódott. A második félidőben egy pontrúgás után megszereztük a vezetést, majd érthetetlen módon visszaesett a játékunk, amit meg is bosszult ellenfelünk. Próbáltuk cserékkel felrázni a csapatot, de sajnos két átlövésből megfordították a mérkőzést. Ezután mindent megtettünk az egyenlítés érdekében, de csak helyzetekig jutottunk. Szerettük volna egy éremmel zárni ezt a bajnokságot, de nem sikerült! 

Vissza