Rangadót rendeznek az U19-es bajnokságban. A második helyen álló Vasas érkezik szombaton Nyíregyházára. A kisebbek Kaposváron játszanak, és jön a HTE. Íme a teljes utánpótlás menetrend. 

U19 II. osztály 2017.10.21. 12:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Vasas

Az U19-es II. osztályú bajnokság kilencedik fordulójában a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya a Vasas csapatát fogadja az Örökösföldi Sportelepen. A mezőnyben egyedül veretlenként álló nyíregyházi csapat hazai pályán szeretné pontjainak számát növelni. 

U17 II. o. 2017.10.21.: Kaposvár – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U17 Kaposváron vendégeskedik a II. osztályú bajnokság kilencedik fordulójában. A nagy távolság miatt már pénteken útra keltek a fiatalok. A játékban való fejlődésen túl lélektanilag is fontos lenne egy siker a nyíregyháziaknak. 

U16 II. o. 2017.10.21.: Kaposvár – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U16-os csapata szintén a somogyiaknál vendégszerepel a II. osztályú bajnokság kilencedik fordulójában. Az együttes szintén pénteken útra kelt. 

U15 I. o. 2017.10.21. 12:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Vasas

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia a Vasast fogadja a Városi Stadionban megrendezésre kerülő mérkőzésen I. osztályú bajnokság kilencedik fordulójában. A  nyíregyházi csapat szeretne a játék minden elemében előrelépni, valamint lélektanilag is fontos lenne egy siker. Ki ellen történhetne ez meg, ha nem az éppen előtte álló Vasas ellen?! 

U14 I. o. 2017.10.21. 14:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Vasas

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U14 a Vasast látja vendégül a Városi Stadionban megrendezésre kerülő mérkőzésen, az I. osztályú bajnokság kilencedik fordulójában. Az elmúlt két bajnokiján két nagyon jó csapat ellen nem csak játékban, hanem eredményben is sikeresen szerepelt a Nyíregyháza. Szombaton, a tabellán egyforma ponttal álló csapatok csatájából is szeretne sikeresen kijönni a házigazda.

U13 I. o. 2017.10.21. 9:30: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – HTE-Olasz FS

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U13-as együttese a Városi Stadionban lép pályára az I. osztályú bajnokság Észak-Kelet elnevezésű csoportjának hetedik fordulójában. Cél a játékban való fejlódés. 

U12 I. o. 2017.10.21. 9:30: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – HTE-Olasz FS

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U12-es gárdája az Örökösföldi Sportelepen lép pályára az I. osztályú bajnokság Észak-Kelet elnevezésű csoportjának hetedik fordulójában. Az eredményesen és szépen játszó nyíregyházi csapatnak az egyik örök rivális Olasz Focisuli lesz az ellenfele szombat reggel. 

Vissza