Mindenki tudja, hogy a kapusok külön kasztot képeznek a csapatokon belül. Rajtuk van egy-egy meccsen a legnagyobb felelősség, ők nem hibázhatnak. Jova Levente, a Szpari hálóőre nem hibázott az elmúlt három mérkőzésen, kapott gól nélkül hozta le a találkozókat. 

- A Vasas elleni mérkőzés alatt én meghaltam. Pályafutásom során még soha nem kaptam öt gólt, és nagyon rosszul éltem meg a dolgot. Azt a mezt szerintem soha többé nem veszem fel, mert mindig arra a találkozóra fog emlékeztetni. De nagyon rosszul viselték a többiek is, és volt egy komoly beszélgetés Zoran Spisljak vezetőedzővel a következő napokban, majd az öltözőn belül magunk is tartottunk egy hasonlót. Mindenki megértette, miért fontos csúszni-mászni a pályán, miért harcolunk, és egymásért kell küzdenünk. A Győr elleni mérkőzésen ezért is nyertünk, mert bár ellenfelünknek több lehetősége volt, sokat tettünk a siker érdekében. A legfontosabbnak azt tartom, hogy egy 5-1-es vereség után volt tartása a csapatnak, és a következő három mérkőzésen győzni tudtunk, kapott gól nélkül - mondta Jova Levente.

A kapus az ETO ellen az első félidőben is bravúrral hárított egy megpattanó labdát, a hajrában pedig szintén voltak nagy védései. 

- Tuska János kapusedzővel rendszeresen foglalkozunk a reflexek javításán. Van egy gép mely ping-pong labdákat lő ki villámgyorsan különböző irányokba, és ezeket kell elkapni, ezt sokat használjuk. Az első félidőben a megpattanó labdánál lehet épp ez segített, hogy elcsípjem a lövést. Kitűztünk magunk elé egy célt a következő kilenc találkozóra a trénerrel, egyelőre jó úton haladunk, majd a kilenc meccs után elárulom, mi volt a terv - mondta a Szpari kapusa, aki a jó sorozat miatt kicsit bánja, hogy most bajnoki szünet következik, de úgy érzi, a testre ráfér egy kis pihenés. 

Jova Levente a héten bekerült a forduló válogatottjába, csakúgy mint Hornyák Marcell, aki ismét gólt szerzett.

Vissza