A hétvégén fontos győzelmet aratott a Nyíregyháza Spartacus a Kazincbarcika ellen. A Szpari 3-1-re győzött, és több jó egyéni teljesítmény is volt. Jól játszott Gyurján Bence is. A szélső szerint a Vasas nem verhetetlen, és a múlt vasárnapihoz hasonló játékkal megszerezhető a három pont. A fővárosiak kerete sokat erősödött a téli szünetben.

- Egy erős kerettel rendelkező csapathoz látogatunk, de a legutóbbi siker bizonyította, hogy mi is tudunk focizni, így bízom a pontszerzésben – mondta Gyurján Bence.

Vasárnap 32. alkalommal találkozik a Vasas és a Nyíregyháza, és míg az NB-I-ben a találkozók többségét az angyalföldiek nyerték, addig az NB-II-ben a Szpari diadalmaskodott több alkalommal. A budapestiek 44 pontot szereztek eddig, kilenccel többet mint a Nyíregyháza. A legutóbbi siker jót tett az öltözői hangulatnak is.

- Érthetően a győzelem mindig jót tesz a hangulatnak, felszabadultabbak a játékosok. A héten kielemezzük a Vasas játékát, és igyekszünk felkészülni belőlük – mondta Lengyel Roland vezetőedző.

A Vasasnál több egykori Szpari játékos is van. Jova Levente télen szerződött a fővárosiakhoz, Hinora Kristóf pedig szintén futballozott Nyíregyházán. De nem kell bemutatni a válogatott Feczesint és Torghellét sem, a kispadon pedig az a Bene Ferenc ül, aki a Szpari szakmai stábjának is volt a tagja. A vasárnapi Vasas-Nyíregyháza Spartacus mérkőzés 17 órakor kezdődik Budapesten. A vendégjegy 1500 Ft-ba kerül, online vásárlás esetén 1000 Ft. 

Vissza