Tarpán lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus II. a Nyír-Wetland Megyei I. osztályban. A csapatból ezúttal eltiltás miatt hiányzott Herczku Alex és Oláh Benjámin.

Az első nagy helyzet a Szpari II. előtt adódott, egy jobb oldali beadás után Cseh fejelt fölé. A folytatásban is a mieink birtokolták többet a labdát, és Ferencz lövését fogta a hazai kapus. A 22. percben adódott az első lehetőség a hazaiak előtt, Romanchuk lőtt mellé. A 24. percben Tagai centikkel csúsztatta fölé Hunyadi szabadrúgását, majd Ferencz lőtt mellé a következő támadásnál. A 40. percben Girdán előtt adódott nagy helyzet, de Zenikov nagyot védett. Újabb helyzet maradt ki, Cseh fejelt alig mellé középről. A második félidőben megszerezte a vezetést a Tarpa, egy szöglet után Dolináj talált a kapuba, 1-0. Egy percen belül viszont válaszolt a Szpari II, egy szöglet után Hunyadi Bence 16 méterről lőtt a kapuba, 1-1. Potyogtak a gólok, Bodan bombázott a kapuba, 2-1. Az 56. percben Romanchuk kapott jó labdát középen, de mellé lőtt. A Szpari II. támadott, a hazaiak pedig kontráztak, egy ilyen végén Herman helyzeténél védett nagyot Talián. A 65. percben Lohvinchuk kezére pattant a labda, 11-es. Hunyadi büntetőjét hárította Zenikov. Nyolc perccel később Hunyadi bombázatt fölé kapásból 16 méterről. A 78. percben Talián védett nagyot egy közeli lövésnél. A hajrában Tangel lőtt egy pattanás után 8 méterről, nagyot védett a hazai kapus, majd Tagai próbálkozását is kitolta. A végén még Szűcs mentett nagyot, majd a 94. percben góllá érett a Spartacus II. nyomása, egy lefejelt labda után Tangel László lőtt a kapuba, 2-2.   

Tarpa - Nyíregyháza Spartacus II. 2-2 (0-0)

Tarpa: Zenikov, Zayka, Dolináj, Bodan (Chyzhykov), Hilka, Romanchuk, Savkin (Barta), Kofel, Herman, Kostik (Pryhoda), Lohvinchuk 

edző: Bubis Iván

Nyíregyháza: Talián - Kardos, Szűcs,  Baki (Deutsch), Tagai, Hunyadi, Nagy G., Girdán (Kiss), Batta(Gönczör), Cseh(Tangel), Ferencz(Vámos)

edző: Tudja Dávid 

Vissza