A válogatott mérkőzései miatt a hétvégén nem rendeztek fordulót az NB-II-ben. Augusztusban viszont hét meccset is játszott a Szpari, melyeken 13 pontot szerzett. Most kaptak egy szusszanásnyi szünetet a labdarúgók. 

- Mindenképpen jól jött a szünet, mert elég nagy teher jut az alapcsapatra, voltak sérülések is, és úgy érzem a kispadon kevés a minőségi cserénk. A DEAC meccs kivételével a többi találkozó rendben volt, az nagyon fáj, hogy ott pont nélkül maradtunk. A védekezésünk pozitív, hét mérkőzésen mindössze három gólt kaptunk, az viszont fájdalmas, hogy ezzel elment nyolc pontunk. A támadójátékunk ellenben még sok munkát igényel, nem dolgozunk ki elég helyzetet, nem rúgunk elég gólt, ott mindenképp javulnunk kell. A szünetet kihasználva is ezen igyekszünk fejleszteni - mondta Gálhidi György vezetőedző. 

A bajnokságot sokan az egyik legszorosabb NB-II-es idénynek titulálták. Az eddigi eredmények is azt mutatják, minden mérkőzés kiszámíthatatlan. Az első tíz helyezett között mindössze három pont a különbség. 

- Sokan azt várták a bajnokság előtt, hogy a Debrecen és a Vasas kiemelkedik majd, én azt vártam, ott leszünk mögöttük szorosan. Ott is vagyunk az élmezőnyben, ez megvalósult, de nem gondoltam, hogy ennyire kiegyenlített lesz a bajnokság - tette hozzá a Szpari trénere. 

A hétvégén Békéscsabára utazik a Nyíregyháza Spartacus bajnoki mérkőzésre, szerdán viszont Tarpán felkészülési meccset vív a csapat.  

Vissza