Az eddig a bajnokságban százszázalékos Kelen SC-t fogadta a Nyíregyháza Spartacus női együttese az őszi zárómérkőzésen.

Makay Robin vezetőedző alaposan átszervezte csapatát, Tóth Cintia jobb oldali védőt, Bodnár Bianka belső védőt játszott, és a taktikai húzás az első félidőben bejött. A Kelen nem talált fogást a Szparin, 2-3 távoli lövést leszámítva nem volt helyzete, hazai oldalon pedig a kontrákból adódtak lehetőségek, de gól nem született.

Fordulás után Kárpátfalvi Virág kapott egy jó labdát középen, ám a vendégek kapusa hatalmasat mentett. Kovács Anikó lövésénél a kapufa hárított, a másik oldalon viszont egy furcsa góllal szerzett vezetést a Kelen, egy földön - és úgy tűnt lesen - fekvő játékoson pattant meg egy lövés és kötött ki a Szpari kapujában. Mint később kiderült ez döntőnek bizonyult, mert ezzel nyert 1-0-ra a vendég gárda, mely a hajrában szintén már csak kapufáig jutott. 

Nyíregyháza Spartacus - Kelen SC 0-1 (0-0)

NYVSC pálya

Jv: Gálfi Flórián (Tóth, Vasziliu)

Nyíregyháza: Bódig - Tóth, Kocsis, Kelemen, Bodnár, Paranai - Kovács (Czvik Zs.), Urai, Balogh (Péter), Fekete - Kárpátfalvi 

vezetőedző: Makay Robin

Makay Robin vezetőedző, Nyíregyháza: -  Fegyelmezetten, taktikusan játszott ma a csapat, a játékosaim betartották amit kértem tőlük és egy szerencsétlen góllal kaptunk ki, de ezzel együtt a Kelen sikere megérdemelt, gratulálok nekik. 

Könczey Zsolt vezetőedző, Kelen: - Alapvetően jól kezdtük a mérkőzést, tartottuk a labdát, de nehezen törtük fel ellenfelünk védelmet, átlövésekkel próbálkoztunk. A második játékrészben a cseréink jól szálltak be és egy szerencsés góllal vezetést szereztünk. A végén már több helyzetünk is volt, és értékes győzelmet arattunk! A Nyíregyháza csapatának gratulálok, szervezett alakulat, akik focit mutatnak be, sok sikert kívánok nekik! 

Vissza