Soha rosszabb vasárnapot! A Nyíregyháza Spartacus minden pályára lépő együttese győzött! A sort a Megyei III. osztályú gárda kezdte, majd az U14-es leány csapat következett. Nyert a felnőtt női együttes, továbbjutott a Szpari felnőtt gárdája a Magyar Kupában, így már csak az U16-os leány együttes maradt, hogy százszázalékos legyen a nap. És nem kellett csalódnunk a csajokban! 

A Vasas ellen léptek pályára és Katona Flóra a 18. percben vezetést szerzett. Kocsis Kíra duplázta meg az előnyt, majd Tóth Panna révén már 0-3 volt az állás. Fordulás után szépítettek az angyalföldiek, de Tóth Panna és Katona Flóra is duplázott, 1-5. A végén kicsit kiengedett a csapat, így szépített a Vasas, de a győzelem nem forgott veszélyben. 

Vasas U16 - Nyíregyháza Spartacus leány U16 3-5 (0-3)

Nyíregyháza: Czvik P. - Molnár, Kemenyiczki, Kocsis, Kornyitás (Orosz), Németh, Böszörményi, Tuza (László), Katona, Oláh, Tóth 

Sánta Tibor: - Nagy iramot diktáltak a lányok, rengeteg labdát szereztek az ellenfél térfelén amit ügyesen játszottak le. Élmény volt nézni a játékukat, gratulálok nekik és Benkő Balázs edzőnek, remek munkát végeznek!

Vissza